На Харківщині прикордонники знищили 9 одиниць автомобільної техніки РФ (Відео)

Джерело: Державна прикордонна служба України

На Харківщині оператори безпілотників Держприкордонслужби України знищили 9 одиниць автомобільної техніки росіян та три укриття.

Серед знищеної автомобільної техніки ворога – дві бойові броньовані машини, бронетранспортер, 6 легкових авто.

“Прикордонники поповнили звалище ворожого брухту. Оператори БпЛА Держприкордонслужби на Харківщині попрацювали на славу: знищили 9 одиниць автомобільної техніки, серед яких 2 бойові броньовані машини, 1 бронетранспортер, 6 легкових авто, а також ліквідували 3 укриття окупантів”, – повідомили у ДПСУ.

Додамо, що в Україні триває 630-та доба повномасштабного російського вторгнення. За цей час українські захисники знищили вже понад 314 тисяч російських загарбників.

Зокрема, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони знищено штурмовик Су-25, 2 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”, 17 розвідувальних БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Підрозділи ракетних військ уразили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, 17 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 3 засоби протиповітряної оборони та склад паливно-мастильних матеріалів противника.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.