Україна та Велика Британія створять технологічний міст для обміну досвідом та співпраці

Джерело: Мінцифри

Україна та Велика Британія планують створити технологічний міст, який дасть змогу українським і британським технологічним компаніям обмінюватися досвідом та втілювати масштабні проєкти разом.

Завдяки “UK-UA TechBridge” в українського бізнесу, зокрема малого та середнього, буде ще більше можливостей для залучення інвестицій.

“UK-UA TechBridge” – це пошук інвестицій для стартапів на зручній платформі; спільні проєкти з міжнародними партнерами; грантові програми; нетворкінг.

Офіційний запуск “UK-UA TechBridge” планується найближчим часом.

“Сьогодні зафіксували плани в спільному меморандумі між Мінцифрою й Департаментом бізнесу та торгівлі уряду Сполученого Королівства. Підписали його на українському павільйоні на Web Summit. Будуємо взаємовигідні партнерства з Великою Британією для розвитку українського технологічного бізнесу”, – зазначили у відомстві.

Правоохоронці повідомили, що інформація про небезпечний тренд “хаффінг”, або ж “хромування” та “хромінг” серед дітей в Україні не відповідає дійсності.

Ізраїльські військові до річниці терактів 7 жовтня розширюють свої операції на кількох фронтах та готуються до “значної та серйозної” відплати Ірану за масштабну атаку балістичними ракетами на Ізраїль минулого тижня.

У селищі Велентенському на Херсонщині внаслідок російської атаки поранень зазнали жінка та водій швидкої допомоги. 

Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг офіційно випередив засновника Amazon Джеффа Безоса й став другою найбагатшою людиною світу.

В заповіднику для слонів на півночі Таїланду внаслідок повені евакуюють понад 100 слонів та десятки туристів. Дві тварини загинули під час евакуації.