Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу та Девід Швіммер вшанували покійного Метью Перрі

Джерело: Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу та Девід Швіммер в Instagram

Актори серіалу “Друзі” Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу та Девід Швіммер вшанували пам’ять Метью Перрі, який помер у віці 54 років.

“Метті, дякую за десять неймовірних років сміху та творчості. Це фото одного з моїх улюблених моментів з тобою. Тепер це змушує мене посміхатися і сумувати водночас”, – написав Девід Швіммер.

Фото: Девід Швіммер в Instagram

Актриса Ліза Кудроу також вшанувала пам’ять свого колеги та подякувала йому за те, “змушував сміятися так, що м’язи боліли, а сльози лилися по обличчю”.

Фото: Ліза Кудроу в Instagram

“Дякую, що з’явився на роботі, коли тобі було погано, а потім був абсолютно геніальним. Дякую за найкращі 10 років, які людина може мати. Дякую, що довіряв мені. Дякую за все, що я дізналася про БЛАГОДАТЬ та ЛЮБОВ через знайомство з тобою. Дякую за час, який я маю з тобою, Метью”, – написала Кудроу.

Актриса Дженніфер Еністон зазначила, що “попрощатися з нашим Меті було божевільною хвилею емоцій, яких я ніколи раніше не відчувала”. 

“Ми всі відчуваємо втрату в якийсь момент свого життя. Втрата життя або втрата любові. Можливість по-справжньому СИДІТИ в цьому горі дає вам змогу відчути моменти радості та вдячності за те, що ви так сильно кохали когось. І ми його дуже любили. Він був такою частиною нашої ДНК. Нас завжди було шестеро. Це була обрана сім’я, яка назавжди змінила те, ким ми були, і яким буде наш шлях”, – написала Еністон.

Вона додала, що Метью любив смішити людей й сам говорив, що, “якщо він не почує сміх, то думає, що помре”. 

“Від цього буквально залежало його життя. І, хлопче, йому це вдалося. Він нас усіх розсмішив. Останні пару тижнів я переглядала наші повідомлення одне одному. Сміялася і плакала, потім знову сміялася. Я буду зберігати їх завжди”. 

Фото: Дженніфер Еністон в Instagram

Якось Метью надіслав Дженніфер Еністон фото, на якому він розсмішив її й написав: “Те, що я розсмішив тебе, просто покращило мій день”.

“Метті, я тебе так сильно люблю, і я знаю, що ти тепер повністю заспокоєний і не відчуваєш болю. Я розмовляю з тобою щодня… іноді я майже чую, як ти кажеш: “Чи можеш ти БУТИ божевільнішим?” Відпочивай, братику. Ти завжди покращував мій день…”, – написала Еністон.

Кортні Кокс та Метт Леблан також вшановували пам’ять Метью Перрі.

У Міноборони кодифікували та допустили до використання у підрозділах Сил оборони напівавтоматичний дробовик Safari HG-105M. Застосування технології булпап дозволяє змістити центр ваги до центру зброї, що зменшує навантаження на стрільця під час тривалого використання.

Республіка Хорватія постачить Україні частину своїх танків і бойових машин східного виробництва. Тоді як на суму, переданого озброєння для України, зменшиться загальна ціна нового Leopard 2A8 для Хорватії.

Японія у межах домовленостей з іншими країнами G7 погодила надання Україні кредит на 471,9 млрд ієн ($3 млрд), котрий погашатиметься користуючись з доходів від заморожених активів Росії.

Ввечері 28 жовтня російські війська вкотре обстріляли Харків. Очільник міста Ігор Терехов повідомив про удари КАБами пожежу та задимлення на місці ворожого прильоту.

Росія та Китай здійснюють та посилюють кібератаки на Нідерланди, заявив Національний координатор з питань боротьби з тероризмом та безпеки Нідерландів (NCTV) Пітер-Яап Алберсберг у щорічному звіті про цифрову безпеку країни.