Вистрелили з гвинтівки: на Прикарпатті під час гурткового заняття у школі загинув підліток

Джерело: Поліція Івано-Франківської області

На Івано-Франківщині під час гурткового знання у школі з гвинтівки було смертельно поранено 14-річного хлопця.

Інцидент трапився 22 листопада. Поліціянти близько 15:30 отримали виклик про те, що в одному з ліцеїв Надвірнянського району загинув школяр.

На місце одразу виїхали керівництво ГУНП в Івано-Франківській області, слідчі Слідчого Управління та усі профільні служби. Правоохоронці опитали свідків події та педагогів.

Було встановлено, що загиблим є учень 9 класу. Він зазнав поранення в область грудної клітки з пневматичної гвинтівки під час проведення занять у рамках гурткової роботи. Від отриманої травми підліток помер до приїзду швидкої допомоги.

  • 30 вересня приблизно о 17:00 поблизу села Стримба Надвірнянського району Івано-Франківської області стався прорив нафтопроводу діаметром 150 мм.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.