Завдяки роботі морських дронів ворог втратив два десантні катери

Джерело: Михайло Федоров

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив, що окупанти втратили два десантні катери та командира катера завдяки роботі морських дронів.

Він зазначив, що два тижні тому в Росії заявили, що успішно відбила атаку дронів, без руйнувань та жертв. 

“Проте вже зараз виявилося, що 2 ворожі десантні катери “втомилися”, а командир одного із суден загинув. Можна сказати, що героїчно, адже робота першого у світі флоту морських дронів точно ввійде в історію”, – наголосив Федоров.

  • У ГУР зазначають, що в результаті проведеної дорозвідки в районі бухти Вузька на території тимчасово окупованого Криму відомо, що після атаки надводних ударних дронів малі десантні кораблі ЧФ РФ повністю знищено.
  • Ввечері, 4 листопада, Збройні Сили України підтвердили, що завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу “Залив” в тимчасово окупованому Криму в Керчі.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.