Мер Борисполя написав заяву про складання своїх повноважень

Джерело: Ірина Геращенко/Telegram

Мер Борисполя Володимир Борисенко написав заяву про складання своїх повноважень. Раніше міський головна вступив до лав Збройних сил України, наголосивши, що найголовніша мета України сьогодні – здобути перемогу.

Співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко зауважила, що Борисенко з перших днів війни організовував оборону Борисполя, копав окопи разом з ТРО.

А у вересні цього року батько чотирьох неповнолітніх дітей пішов у ЗСУ. І зараз це — його основна робота і місія. Дякуємо за службу, Володимире, нехай Господь береже тебе і всіх українських воїнів, — наголосила депутатка.

Джерело: Володимир Борисенко

Колишній журналіст, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Володимир Горковенко також повідомив про намір Володимира Борисенка скласти свої повноваження.

Він зазначив, що сумніватися у достовірності інформації та щирості намірів — не доводиться, адже міський голова Борисполя опублікував заяву в одному з коментарів.

Він на це має повне право. Тепер його робота — це ЗСУ. Цією заявою Борисенко підтверджує, що його служба у ЗСУ це не піар-хід. І він, як батько чотирьох неповнолітніх дітей, не збирається повертатися ні у грудні, ні у січні, як дехто розповсюджує чутки. Він дійсно, планує повернутися після перемоги.

Окрім цього, Горковенко звернувся до “усіх критиків, котрі волають, що “Борисенко втік”, порадивши їм також “втекти на Схід, в окопи, під дощ, у багнюку, на мороз та холод”. У своєму дописі Горковенко опублікував відео з позицій українських військових, умови котрих нині ускладнилися потужними снігопадами та морозами.

У вересні мер Борисполя Володимир Борисенко – обраний від партії “Європейська Солідарність” – вступив до лав Збройних сил України.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.