Google представила новий домен для поширення мемів

Джерело: Google у своєму блозі

Техногігант Google представив можливість реєстрації домену .meme. Його призначено для створення і поширення мемів.

У компанії пояснили, що домен створено для поширення гумору, ідей, стилю та культури. Цей проєкт має партнерство з шістьма компаніями і приватними особами, зокрема Know Your Meme і Tenor. Проєкт має продемонструвати можливості використання домену .meme.

Ще є чотири сайти, котрі наповнені мемами з котами, які мають спеціальні домени. Серед них Nyan Cat і Grumpy Cat.

Наразі реєстрація домену розпочалась у ранньому доступі, але вона передбачає додаткову одноразову плату. Вона зменшуватиметься щодня до 5 грудня, коли домен стане доступним за річну ціну.

Перевірити доступність домену можна на сайті get.meme.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.