На Чернігівщині внаслідок ворожого обстрілу постраждала родина з чотирирічною дитиною

Джерело: голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у Telegram

Сьогодні російські армійці обстріляли прикордоння Чернігівщини, внаслідок чого поранень зазнали мирні мешканці у Семенівській громаді.

Зокрема, внаслідок ворожого обстрілу постраждала родина з 4-річною дитиною. Чоловік зазнав осколкових поранень, йому надали допомогу у місцевій лікарні.

Його доньку перевозять до обласної лікарні, де її чекає операція. Чотирирічний онук не постраждав.

За інформацією очільника Чернігівської ОВА, сім’я приїхала на вихідні провідати свою родичку у прикордонне село та потрапила під ворожий вогонь в той час, як вийшла з будинку на вулицю.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.

Сьогодні, 5 жовтня, російські війська обстріляли три райони Донецької області, внаслідок чого двоє людей загинули та ще шістьох поранено.

У селищі Велентенському на Херсонщині внаслідок російської атаки поранень зазнали жінка та водій швидкої допомоги. 

93-річний американець та ветеран армії США Вітаутас Пачкаускас підтримує Україну і з початку війни вже 130 разів виходив на проукраїнські акції.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко привіз в Миколаїв партію обладнання для моніторингового центру “Ай-Петрі СВ”, однак “за вказівкою згори” його не впустили на обʼєкт.