У Козачій Лопані внаслідок російського обстрілу немає світла й зв’язку

Джерело: голова Дергачівської міської військової адміністрації В’ячеслав Задоренко в Telegram

У зв’язку з обстрілом російськими військами селища Козача Лопань у Дергачівській громаді на Харківщині немає світла та зв’язку.

Через артилерійські удари зазнала руйнації будівля Козачолопанської медичної амбулаторії. Ушкодження зазнали також автівки медичного персоналу, центральна система газопостачання та лінії електропередач.

У селищі на цю мить відсутній мобільний зв’язок та електропостачання. Інформація щодо постраждалих ще уточнюється.

Екстрені служби вже вживають заходів для відновлення зв’язку та критичної інфраструктури.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 17 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби.

15 вересня відбувся останній день щорічної міжнародної виставки сучасного мистецтва viennacontemporary. Подія об’єднала провідних художників,…

Собака-детектор спеціально тренована для пошуку прихованих вибухонебезпечних предметів, які саперам складно виявити, навіть з металошукачем. Нині Севен допомагає фахівцям ДСНС розміновувати територію Сумщини.

16 вересня Президент Володимир Зеленський  провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача ЗСУ, під час якого обговорили актуальні питання на фронті та всередині країни.

Працівники ДБР завершили розслідування щодо державної зради учасників злочинної організації, до складу якої входили народні депутати та експрокурор.