Телеведуча BBC показала середній палець в прямому ефірі

Джерело: LADbible

Ведуча новин ВВС Маріам Моширі показала середній палець у прямому ефірі.

На початку відео ведуча продемонструвала середній палець, проте швидко його прибрала і сказала: “наживо з Лондона, це новини BBC”.

Згодом на своїй сторінці в соцмережі Х Моширі пояснила, що у такий спосіб давала зворотний відлік часу до прямого ефіру.

“Привіт усім, учора на самому початку ефіру ми з командою трохи жартували між собою. Поки режисер давав мені зворотний відлік, я вдавала, ніби рахую від 10 до 0, показуючи цифри на пальцях. Тобто показуючи від десяти пальців до одного. Коли ми дійшли до одиниці, я жартома розвернула руку з піднятим пальцем, не усвідомлюючи, що це потрапить в об’єктив”, – йдеться в дописі.

Водночас телеведуча наголосила, що то був особистий жарт з-поміж членів команди, і вона шкодує, що він опинився в ефірі.

“Я цього не планувала й перепрошую, якщо образила чи засмутила когось. Я не “показувала середній палець” глядачам – та й нікому насправді. Це був дурний жарт, адресований невеличкій групі моїх колег”, – запевнила вона.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.