На Запорізькому напрямку прикордонник знешкодив три ворожі FPV-дрони (Фото)

Джерело: Держприкордонслужба

На Запорізькому напрямку прикордонник на псевдо “Бриз” за допомогою антидронової рушниці знешкодив три російські FPV-дрони.

“За допомогою антидронової рушниці прикордонник “Бриз” на Запорізькому напрямку задав інший курс трьом FPV-дронам, спорядженим вибухівкою. Дві вбивчі пташки знищив, одну – “приручив”, – повідомили в ДПСУ.

А також зазначили, що на рахунку прикордонника вже близько десятка ворожих БпЛА.

Зображення: Держприкордонслужба

Додамо, що в Україні триває 653-тя доба повномасштабного російського вторгнення. За цей час ЗСУ ліквідували більш як 337 тисяч російських окупантів.

Зокрема, протягом минулої доби авіація сил оборони завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по 1 станції радіоелектронної боротьби противника.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.