Зірка «Бріджертонів» вдягла на фотосесію для Marie Claire сукню від українського бренду

Джерело: J’amemme

Британська акторка Голда Рошевель, відома роллю королеви Шарлотти в серіалі “Бріджертони”, вдягла сукню від українського бренду J’amemme для зйомок у журналі Marie Claire.

Для фотосесії акторка обрала гофровану сукню рожево-персикового відтінку с рукавами-ліхтариками.

“Приголомшлива Голда Рошевель у рожевій сукні Cloud для інтерв’ю Marie Claire”, — йдеться у публікації.

Фото: jamemme

Фото: jamemme

Фото: jamemme

ДОВІДКОВО. Дизайнерка Юлія Ярмолюк заснувала бренд J’amemme у 2018 році.

  • Співачка та акторка Дженніфер Лопес обрала сукню українського бренду FROLOV колекції сезону осінь-зима 2023/2024 для знімання у фільмі “This Is Me… Now”.

Вранці 3 липня російські війська завдали масованої ракетно-дронової атаки по Дніпру. В ОВА повідомили про збільшення кількості постраждалих.

Працівники Офісу Омбудсмана виявили, що посадовці Служби у справах дітей та сім’ї Києва і Центру соціально-психологічної реабілітації дітей №1 відправили своїх родичів “супроводжувати” дітей за кордон, щоб ті змогли втекти з країни. 

У Норвегії затримали громадянина країни, якого підозрюють у розвідувальній діяльності в інтересах Китаю.

У Росії трьох синів священника з Липецька засудили до 17 років колонії суворого режиму за спробу воювати на боці України проти окупантів. Вони планували приєднатися до легіону Свобода Росії. Брати проведуть три роки у в’язниці, решту терміну — у колонії суворого режиму.

Росія відреагує на рішення Фінляндії надати США доступ до своїх військових баз, 3 липня заявив представник російського МЗС.