Каньє Вест заявив, що новим керівником відділу дизайну YEEZY є дизайнер Гоша Рубчинський

Джерело: hypebeast

Репер Ye (Каньє Вест) повідомив про призначення російського дизайнера Гоші Рубчинського на пост керівника відділу дизайну YEEZY.

Офіційним релізом репер поділився у соцмережі X.

“Сьогодні YEEZY вітає Гошу Рубчинського як нового керівника відділу дизайну. Прихід цього легендарного російського дизайнера в YEEZY – провідний світовий бренд музики та моди – є важливою віхою в історії дизайну”, – написав він.

В Instagram-акаунті дизайнера також є заява про те, що бренд Gosha Rubchinskiy стане незалежним креативним центром.

“Відійшовши від Comme des Garçons і Rassvet, наш бренд торує власний шлях. Під творчим керівництвом Гоші ми налаштовані на прийняття нових захоплюючих проєктів і співпраці, які втілюють наш дух незалежності та творчий потяг. Ми вдячні за постійну підтримку нашої спільноти, яка сприяє нашій подорожі”, – мовиться у повідомленні.

Варто зауважити, що нещодавно Гоша Рубчинський брав участь у дизайні оформлення спільного альбому Ye та Ty Dolla$ign Vultures.

ДОВІДКА: Гоша Рубчинський – російський дизайнер вуличного одягу, фотограф та засновник однойменного бренду. За версією сайту “Business of Fashion” входить до списку 500 найвпливовіших людей у світі моди.

  • У новому треку репера Каньє Веста та співака Ty Dolla $ign “Vultures” є згадка про Україну та Росію, а також відповідь репера на звинувачення в антисемітизмі.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.