Смерть Меттью Перрі визнали нещасним випадком через «гострий вплив кетаміну»

Джерело: Sky News

Смерть зірки серіалу “Друзі” Меттью Перрі визнали нещасним випадком через “гострий вплив кетаміну”, повідомили у відділі судово-медичної експертизи округу Лос-Анджелес.

“Департамент судово-медичної експертизи округу Лос-Анджелес встановив причину смерті 54-річного чоловіка актор Метью Ленгфорд Перрі як гострий вплив кетаміну. Фактори, що сприяли смерті містера Перрі, включають утоплення, ішемічну хворобу серця та вплив бупренорфіну (використовується для лікування розладів, пов’язаних із вживанням опіоїдів). Спосіб смерті – нещасний випадок”, – йдеться в повідомлені.

Перрі був знайдений мертвим в басейні у своєму будинку в Лос-Анджелесі о 16:17 28 жовтня. Наступного дня провели розтин.

Довідково: Кетамін – NMDA-антагоніст, який використовують як засіб для наркозу в медицині та ветеринарії, рідше використовують як знеболюючий засіб. Кетамін широко розповсюджений наркотик у клубній субкультурі, один з небагатьох легальних наркотиків, який можна придбати у аптеці. Кетамін також виявився ефективним для тривожних розладів. Його відносно недавно застосовують для лікування тривожних розладів в США.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.