Росіяни готують експедицію в Африку для пошуку найманців на війну проти України – ЦНС

Джерело: ЦНС

У Центрі національного спротиву повідомили, що росіяни готують експедицію в Африку для пошуку найманців для повномасштабної війни проти України.

Зауважується, що нині ворог проводить рекрутингову кампанію у Курській області РФ, де очікує набрати від 50 до 100 солдатів і офіцерів для наповнення так званого “Африканського корпусу”, який РФ створює як заміну найманцям ПВК “Вагнер”, які діяли в Африці, але були відправлені на війну проти України.

Розширення контингенту планується на території Буркіна-Фасо, а основним видом діяльності найманців буде підготовка місцевих та перепідготовка нових хвиль місцевих найманців для відправки на війну проти України, – зазначили у повідомленні.

У ЦНС зауважили, що легких заробітків не існує, й ціна за злочини зростає вже в Україні. І нагадали, що понад 350 тис. ліквідованих нацистів армії РФ про це свідчать.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

У п’ятницю, 4 жовтня, суд у Мінську засудив десяток осіб до тюремного ув’язнення від двох до 25 років за допомогу в скоєнні того, що Білорусь назвала “терористичним актом” на військовому аеродромі за межами столиці минулого року.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 4 жовтня, провів засідання Ставки в Сумській області.

Днями Букви розмістили допис про родину російського окупанта, де на першому фото – неповнолітня 9-класниця…