Компанія «Нова пошта» оголосила про зміну назви

Джерело: пресслужба компанії

Один із двох провідних поштових операторів України, компанія “Нова пошта”, вносить зміни у свою назву. Тепер вона буде відома як Nova.

“Ми вже набагато більше, аніж пошта. Саме тому ми прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів — NOVA”, — йдеться в заяві.

Водночас “Нова пошта” як логістичний оператор залишається “Новою поштою”, і в пресслужбі підкреслили, що не буде жодних ребрендингів та змін в логотипах.

Компанія працює на українському ринку з 2001 року. До групи компаній входять кілька підприємств:

“Нова пошта” в Україні, яка займається доставкою документів, посилок, великих вантажів, а також пропонує послуги фрахтових перевезень та фулфілменту. Компанія має 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні та виконує доставку по країні за 24 години та в межах міста у той же день.

Nova Post Europe, що забезпечує логістичні послуги в Європі та між ЄС та Україною. Компанія вже має представництва в 11 країнах, зокрема в Молдові, Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Естонії, Латвії, Угорщині та Італії, та 35 тис. точок обслуговування, включаючи 83 власних відділення.

NovaPay як небанківська фінансова установа, що розробляє свою платіжну систему та надає фінансові послуги. Компанія є учасником міжнародних платіжних систем Visa та MasterCard.

Nova Global — компанія, яка фокусується на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними маркетплейсами.

Supernova Airlines, що здійснює міжнародні рейси з доставки вантажів. Компанія вже провела кілька десятків рейсів між країнами Європи і незабаром розпочне трансконтинентальні польоти вантажними літаками.

Nova Digital як ІТ-компанія, яка є виробником вебдодатків.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.