Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару РФ по Харкову зросла до 13 осіб

Джерело: Офіс Генерального прокурора

За останніми даними, внаслідок ракетної атаки РФ на готель у Харкові кількість травмованих зросла до 13 осіб, серед них двоє іноземців.

Фото: Офіс Генерального прокурора

Як відомом, росіяни вчергове атакували Харків пізно ввечері 10 січня. Місцева влада одразу повідомила, що удар був по цивільному об’єкту.

Зафіксовано влучання двох ракет типу С-300 на територію готелю, внаслідок чого спалахнула пожежа, будівля зазнала часткової руйнації. Також пошкоджено автомобілі, підприємства та житлові будинки.

13 осіб дістали поранення, серед них два журналісти турецького медіа – громадянка Туреччини та громадянин Грузії. Зараз 10 осіб перебувають в лікарні, трьом надали допомогу на місці.

Фото: Офіс Генерального прокурора

Попередньо, ракети були випущені з території Бєлгородської області РФ.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…