На Таврійському напрямку українські воїни знищили 27 одиниць російської техніки

Джерело: Олександр Тарнавський у Telegram

На Таврійському напрямку українські військові знищили 27 одиниць ворожої техніки та понад 460 росіян.

Серед знищеної техніки ворога – 5 танків, 3 ББМ, 2 артсистеми, 14 БпЛА, 3 автомобілі. Знищено 2 ворожих склади з боєприпасами. Зокрема, три російські окупанти здалися в полон.

Загальні втрати особового складу росіян минулої доби – 462 особи.

Вчора росіяни в операційній зоні ОСУВ “Таврія” авіаударів не завдавали. Ворог провів 43 бойових зіткнення та здійснив 547 артобстрілів.

Водночас наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський розповів, що більшість трудових мігрантів та іноземців, яких правдами і неправдами заманюють до російських збройних формувань, проходить максимум 10-денну загальновійськову підготовку. За його словами, втрати під час штурмів серед таких осіб дуже значні.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…