На Черкащині дівчинка подзвонила до поліції з проханням врятувати її кота

Джерело: Нацполіція України

На Черкащині дівчинка зателефонувала до поліції, з проханням врятувати її домашнього улюбленця, який впав у яму.

Дівчинка не могла самостійно дістати кота і загадала, що у критичних ситуаціях потрібно звертатися до поліцейського офіцера громади.

“Поліцейському офіцеру Водяницької громади Арнольду Смішко вчора телефонувала жителька села Озірна. Дівчинка була схвильованою та просила його допомоги. З дорослих у цей час поруч нікого не було”, – мовиться у повідомленні.

Поліціянт прибув на виклик, та за допомогою мотузки дістав домашнього улюбленця дитини.

“Кожне життя — найвищий пріоритет, а рівень цивілізованості суспільства визначається ставленням до тварин. Допомагайте братам нашим меншим”, – резюмували у Нацполіції.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.