Suzuki спрямує $4,6 млрд для розширення виробництва в Індії

Джерело: NHK

Японський автовиробник Suzuki заявив про плани інвестувати близько 4,6 млрд доларів у два проєкти зі збільшення виробництва на своєму основному ринку в Індії.

Зокрема представники Suzuki оголосили про досягнення угоди із владою західного індійського штату Гуджарат про відкриття там заводу у 2028 фінансовому році.

За попередніми оцінками, річна виробнича потужність цього підприємства становитиме один мільйон автомобілів.

Окрім того, автовиробник має намір додати лінію виробництва електромобілів до вже наявного заводу в штаті.

За даними видання, лінія може розпочати виробництво вже у 2026 фінансовому році та збільшить потужність заводу на 250 000 автомашин на рік.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.