Мартін Скорсезе працює над фільмом про Ісуса Христа

Джерело: The Hollywood Reporter

Американський кінорежисер, сценарист і продюсер Мартін Скорсезе працює над фільмом про Ісуса Христа.

За даними інформагентства, Скорсезе вже завершив написання сценарію за участю критика й режисера Кента Джонса. В основі його лежить книга Сюсаку Ендо “Життя Ісуса”.

Очікується, що зйомки фільму про Ісуса розпочнуться цьогоріч. Тривалість стрічки, як планується, становитиме 80 хвилин, і це буде найкоротший фільм Скорсезе.

Наприклад, його останній фільм “Вбивці квіткової повні”, що вийшов у листопаді минулого року, триває 206 хвилин.

  • Мартін Скорсезе офіційно оприлюднив трейлер свого майбутнього фільму «Вбивці квіткового місяця». У фільмі знявся великий акторський склад, який включає Леонардо Ді Капріо, Роберта Де Ніро, Лілі Гладстон, Джессі Племонс, Брендана Фрейзера та інших.

Український військовий ветеран Віталій Верес на Всеукраїнських спортивних змаганнях серед ветеранів “Сильні України” здобув чотири золоті медалі, встановивши новий рекорд України.

Парламентарі планують збільшити штрафи за прослуховування російської музики у громадських місцях. Відповідний законопроєкт про внесення змін до ст.155 КУпАП щодо підвищення відповідальності за порушення законодавства закладами торгівлі, громадського харчування та сфери послуг у сфері обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора зареєстрували у Раді.

Минулого тижня 57 підрозділів Сил Оборони отримали додаткові 3800 одиниць техніки та спорядження від Благодійного фонду Сергія Притули.

Голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький розповів, що на зростання тривалості відключень упродовж минулих днів вплинули одночасно кілька факторів.

Український блогер Спартак Суббота, який втрапив у скандал через те, що видавав себе за особу з неіснуючим дипломом про медичну освіту, заявив, що не піде воювати і “не допустить” надсилання йому повістки.