Зірка «Емілі в Парижі» Ешлі Парк пережила септичний шок

Джерело: NBC News

Акторка Ешлі Парк, відома своєю роллю Мінді Чен – подруги головної героїні серіалу “Емілі в Парижі”,  повідомила, що перенесла септичний шок й відновлюється після реанімації.

Ешлі Парк розповіла, що в грудні під час відпустки у неї діагностували тонзиліт. Потім запалення “переросло в критичний септичний шок, який інфікував і вразив кілька моїх органів”. Вона зазначила, що зараз почувається краще. 

Парк також подякувала своєму хлопцеві – французькому актору Полу Форману, з яким вона зіграла закохану пару в третьому сезоні “Емілі в Парижі”.

“Ти заспокоїв мої страхи і провів мене через машини швидкої допомоги, три іноземні лікарні, тиждень у відділенні інтенсивної терапії, страшні реанімації, незліченну кількість сканувань, аналізів та ін’єкцій, нестерпний біль і стільки плутанини, поки ми були одні на іншому кінці світу, далеко від тих, кого ми знаємо. Я люблю тебе Павле. Більше, ніж я можу сказати”, – написала вона.

Форман також поділився фотографією з Пак і написав: 

“На твоєму боці, незважаючи ні на що”.

Пак викликала хвилю підтримки в коментарях, а її колега з серіалу “Емілі в Парижі” Лілі Коллінз написала: 

“Я ледве можу дивитися на це без сліз. Я люблю тебе, сестро. @peforman, я безмежно вдячна за твоє неймовірно величезне серце і за те, що ти поруч на кожному кроці. Я не можу дочекатися, щоб обійняти вас обох”.

Довідково: Тонзиліт — це запалення мигдаликів, розташованих у задній частині горла, а септичний шок — це серйозне падіння артеріального тиску, яке підвищує ризик смерті, повідомляє The Mayo Clinic.

Дональд Трамп, колишній президент США, а нині кандидат від Республіканської партії, вважає, що Ізраїль має атакувати іранські ядерні об’єкти у відповідь на запуск балістичних ракет з Ірану.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.

Внаслідок вторгнення Росії понад 140 тисяч кілометрів квадратних України забруднено мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.

Президент США Джо Байден застеріг Ізраїль від атак по нафтових родовищах Ірану, запропонувавши розглянути альтернативні способи відповіді на нещодавню масовану ракетну атаку.

Чилійські вчені розробили вакцину для стерилізації собак. Відтак тваринам тепер не знадобиться хірургічне втручання для цієї процедури. Особливість вакцини у тому, що вона – зворотня.