Актор Джеймі Дорнан, відомий роллю в «50 відтінках сірого», потрапив до лікарні

Джерело: Daily Mail

Під час поїздки до Португалії британський актор Джеймі Дорнан, відомий за роллю у фільмі “50 відтінків сірого”, потрапив до лікарні з підозрою на серцевий напад.

Зокрема під час гри у гольф актор випадково наступив на гусеницю, внаслідок чого Дорнан відчув, як його кінцівки оніміли, а в лівій руці було “поколювання і неприємне лоскотання”.

Друзі актора, які з ним відпочивали, негайно викликали “швидку”. Медики виявили у зірки “симптоми серцевого нападу”. Примітно, що зі схожими симптомами до лікарні звернувся і товариш актора.

“Ми чудово провели час у перший день, багато грали в гольф, гуляли, випили багато вина. Наступного дня ми грали в гольф, і я почав відчувати поколювання в лівій руці, а потім лоскотання. Мій батько – терапевт, тож я подумав: “Зазвичай це ознака початку серцевого нападу”, – прокоментував друг Джеймі.

За даними видання, після ушпиталення Дорнана його під’єднали до медичного обладнання.

Як розповів один з друзів знаменитості, вони натрапили на “волохатих отруйних гусениць, і їм дуже пощастило вижити”.

Російські війська нещодавно просунулися в Глушковському районі Курської області, а також поблизу Покровська та Вугледара.

27 жовтня відзначається День автомобіліста і дорожника, Всесвітній день аудіовізуальної спадщини, День української писемності і мови, Всесвітній день ерготерапії або трудотерапії. За церковним календарем вшановують пам’ять святого мученика Нестора.

За даними синоптиків, у неділю, 27 жовтня, в Україні збережеться суха погода.

Протягом дня, 26 жовтня, армія РФ здійснила 41 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 111 вибухів. 

Фільм “Людина-павук 4” із Томом Голландом в головній ролі вийде в кінотеатрах 24 липня 2026 року.