Короля Чарльза ІІІ ушпиталили для проведення операції

Джерело: АР із посиланням на заяву Букінгемського палацу

Король Великої Британії Чарльз ІІІ у п’ятницю, 26 січня, прибув до приватної лікарні у Лондоні, де йому проведуть планову операцію на простаті.

“Король сьогодні вранці був доставлений до лондонської лікарні для планового лікування. Його Величність хотів би подякувати усім, хто надіслав свої добрі побажання протягом минулого тижня, і радий зізнатися, що його діагноз позитивно впливає на обізнаність громадськості про здоров’я”, – повідомили у палаці.

Там додали, що підтвердять лікування монарха, коли воно добіжить кінця.

У Букінгемському палаці розповіли, що Чарльз ІІІ звернувся за медичною допомогою “як і тисячі чоловіків щороку»” Розголос навколо операції короля розглядається як можливість заохотити інших чоловіків перевірити простату.

75-річний король Британії проходитиме лікування у тій самій лондонській клініці, де нині після перенесеної планової операції на черевній порожнині відновлюється принцеса Уельська Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, 17 січня у Букінгемському палаці оголосили, що в 75-річного короля Сполученого Королівства Чарльза III виявили доброякісну пухлину.

Станом на 16:00 суботи, 5 жовтня, від початку доби по всій лінії фронту зафіксували 67 бойових зіткнень. Найгарячішим залишається Покровський напрямок.

Цього тижня три українські атомні станції уклали угоди на зведення захисних споруд. Попри те, що Хмельницька — це найменша АЕС в Україні (має в експлуатації 2 енергоблоки), витрати на її захист сягнуть 1,7 мільярда гривень. Це найбільша сума серед усіх станцій.

Улітку 2024 року російські окупанти стратили чотирьох українських військових на території агрегатного заводу у Вовчанську за наказом командування.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.