У Москву прилетів американський журналіст Такер Карлсон

Джерело: пропагандистський Telegram-канал Mash

У Росії помітили Такера Карлсона, відомого американського журналіста, котрий раніше був ведучим Fox News. Він прибув до Москви.

Фото: Mash/Telegram

Ресурс заявляє, що колишній телеведучий прибув вранці 1 лютого. Саме в аеропорту Стамбула його помітили під час посадки на рейс авіакомпанії Turkish Airlines до Москви.

Фото Карлсона на шляху до Москви почали поширювати в мережі, а 3 лютого журналіст відвідав балет “Спартак” у московському Великому театрі.

Фото: Mash/Telegram

Мета візиту Такера до Москви залишається невідомою, але раніше він висловив бажання взяти інтерв’ю у російського президента Володимира Путіна.

  • У грудні американський мільярдер Ілон Маск обурився через затримання працівниками СБУ проросійського блогера Гонсало Ліри, який є громадянином США. Маск підтримав ведучого Такера Карлсона у X (Twitter), додавши, що вимагає пояснень від президента Володимира Зеленського.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.