Оборонці півдня знищили ворожий комплекс відеоспостереження «Муром»

Джерело: ОК “Південь”

Станом на 7 лютого Сили оборони надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах.

Зокрема, за минулу добу отримали підтвердження, що у ворога на лівому березі стало менше на:

  • 50 окупантів;
  • 4 гармати;
  • міномет;
  • комплекс відеоспостереження “Муром”;
  • 7 одиниць автобронетехніки.

Окрім цього, українським захисникам також вдалося вполювати польовий склад паливно-мастильних матеріалів росіян.

Зауважимо, в Україні триває 714-та доба повномасштабного вторгнення РФ. За цей час українські захисники ліквідували понад 391 тисячу російських окупантів.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та по 2 зенітно-ракетних комплексах противника. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Підрозділами ракетних військ завдано ударів по 2 пунктах управління, 2 районах зосередження особового складу, 2 складах боєприпасів та 3 артилерійських засобах противника.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.