Росіяни прибули до КНДР, ставши першими іноземними туристами після COVID-19

Джерело: Reuters

У п’ятницю, 9 лютого, близько 100 росіян прилетіло до Північної Кореї на приватний тур, ставши першою іноземною групою, яка відвідала КНДР після пандемії COVID-19.

До групи росіян увійшли люди з туристичного бізнесу та “мандрівники буквально з усіх куточків Росії – від Калінінграда до Владивостока”, які проведуть чотири дні в КНДР.

Цей візит відбувся після того, як лідер КНДР Кім Чен Ин і президент Росії Володимир Путін зустрілися на північ від Владивостока у вересні та пообіцяли тіснішу економічну та військову співпрацю.

2 липня український письменник, музикант, а нині й військовослужбовець Сергій Жадан повідомив, що став почесним доктором філософії Українського вільного університету у Мюнхені.

2 липня король Нідерландів Віллем-Александр привів до присяги новий уряд країни більш ніж через сім місяців після виборів. Монарх прийняв членів оновленого Кабінету міністрів на чолі з безпартійним Діком Схофом у королівському палаці Нордейнд в Гаазі.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 2 липня. З початку доби відбулося 136 бойових зіткнень.

Втрата собаки чи кота може викликати особливо важкі емоції. У WP пояснили, що може допомогти впоратися з відчуттям емоційного спустошення.

Український прикордонник Вʼячеслав розповів про півтора року катувань, розстрілів та нелюдських умов утримання у російському полоні.