Росіяни погрожують фермерам на ТОТ конфіскацією, якщо ті не зареєструються в реєстрах РФ

Джерело: Центр національного спротиву

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники погрожують фермерам, які не зареєструвалися в російських реєстрах, конфіскацією бізнесу.

Зокрема, на ТОТ України  російські окупанти проводять збори з місцевими фермерами, де вимагають від них оформлення згідно з законодавством РФ.

З моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну росіяни розповідають про “повну підтримку” з боку місцевого населення. Одначе, факти вказують на протилежне, адже на територіях, які окуповані після повномасштабного вторгнення, місцеві досі саботують реєстрацію бізнесу згідно з вимогами російського законодавства.

Відтак, представники російських окупаційних адміністрацій системно проводять різного роду збори, де тиснуть на місцевих підприємців.

Зокрема на ТОТ Запоріжжя відбулися “наради” за участі місцевих фермерів. На заході були присутні так звані податківці та представники каральних органів, зокрема російські поліцаї. В межах зборів фермерам погрожували конфіскацією бізнесу, якщо ті не будуть працювати згідно з російським законодавством.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.