Компанія Paramount Global звільнила близько 800 співробітників

Джерело: Variety

Компанія Paramount Global прийняла рішення про звільнення близько 800 працівників, що становить приблизно 3% від загальної чисельності персоналу.

За словами генерального директора компанії, Боба Бейкіша, це рішення є необхідним кроком для майбутнього Paramount. Звільнення охоплять різні підрозділи компанії, включаючи Paramount+, CBS, Showtime, Comedy Central і інші.

Причиною цих звільнень є складнощі, з якими зіткнулися традиційні телевізійні ініціативи, що призвело до зменшення прибутку в цій сфері. У третьому кварталі компанія зафіксувала невеликий спад прибутку.

Крім звільнень, Paramount Global розглядає можливість об’єднання з Warner Bros. Discovery. Також в планах компанії – повернення Джона Стюарта на Comedy Central після скандалу, пов’язаного з його попереднім шоу на Apple TV+.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.