Безос продав акції Amazon на понад $4 мільярди

Джерело: Axios

Американський підприємець Джефф Безос продав свої акції в Amazon на суму понад 4 мільярди доларів.

Як пише видання, мільярдер продав близько 24 мільйонів акцій протягом чотирьох торгових днів.

Це сталося після того, як на початку цього місяця Amazon оголосила, що Безос продасть 50 мільйонів акцій компанії до 31 січня 2025 року відповідно до торгового плану, детально описаного в щорічній документації фірми за 2023 рік.

Повідомляється, що Безос, одна із найбагатших осіб світу, поки що не назвав причину продажу акцій Amazon. Але це сталося після того, як у листопаді він оголосив, що переїжджає з Сіетла до Маямі, щоб бути ближче до своєї нареченої, Лорен Санчес та його батьків.

За даними Bloomberg, переїзд, ймовірно, заощадив Безосу 288 мільйонів доларів США, оскільки два роки тому штат Вашингтон запровадив 7% податку на приріст капіталу, якого у Флориді немає.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.