Літак, який летів з Нідерландів до США, змушений був повернутись через личинки на борту

Джерело: CNN

13 лютого рейс 133 Delta Air Lines вилетів з Амстердама (Нідерланди) до Детройта (штат Мічиган, США). Проте через годину після вильоту літак повернувся до аеропорту Нідерландів, оскільки на одну з пасажирок рейсу впали личинки.

За словами одного з пасажирів літака, Філіпа Шотте, він бачив близько 12 личинок на жінці, яка сиділа поруч з ним.

“Вона була дуже зла. Вона просто намагалась відбитись від цих личинок… Я не знаю, що було у моїй голові у цей момент. Я намагався це пережити. Це, звісно, так огидно. Нам довелось чекати там, поки прибуде допомога”, – сказав він.

Шотте додав, що зрештою екіпаж літака знайшов личинок у сумці одного пасажира, в якій була гнила риба загорнута у газету.

Після того, як знайшли сумку з личинками, її перенесли у кінець літака та повідомили, що літак повертається до Нідерландів.

Дані вебсайту відстеження польотів FlightAware свідчать, що рейс 133 провів у повітрі всього 1 годину 49 хвилин.

Delta Air Lines підтвердила CNN, що літаку довелося розвернутися, але не відповідала на питання конкретно про личинок.

“Ми просимо вибачення у пасажирів рейсу, оскільки їх політ було перервана через неправильно упакований ручний багаж. Літак повернувся до Нідерландів, всіх пасажирів розмістили на наступному рейсі. Літак зняли експлуатація для очищення”, – повідомили в авіакомпанії.

  • Внутрішній рейс японської авіакомпанії All Nippon Airways (ANA) повернувся в аеропорт, з якого здійснював виліт, після виявлення тріщини у вікні кабіни пілотів літака Boeing 737-800.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.