Є позиції, де тримають оборону 6 бійців ЗСУ, а штурмують 100 окупантів – Жорін про Авдіївку

Джерело: заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін прокоментував ситуацію в Авдіївці й зазначив, що “є деякі позиції, де тримають оборону 6 українських воїнів, а штурмують – близько 100” окупантів.

“Об українські сили РФ “стирає” зараз мінімум 6 бригад російської армії, плюс одну бригаду “днр”, спецназ ГРУ і якихось їхніх ССО-шників. І щоб ви розуміли, розподіл сил: є деякі позиції, де тримають оборону 6 українських воїнів, а штурмують – близько 100 пі**рів”, – розповів Жорін.

Відтак заступник командира 3 ОШБр додав, що в боях за Авдіївку ворог “не рахується з втратами”.

“Насправді складно точно порахувати, в якій кількості росіяни тут гинуть. Тільки за один накат на одну позицію вчора ми забаранили приблизно 80 кацапів! Загалом, нам вже вдалось знищити більше 4 тисяч російських військових. Масштаби ах***вші. Таких втрат, як в боях за Авдіївку, думаю, вони ще ніде не мали”.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.