Росіяни атакували селище на Херсонщині: є загиблий

Джерело: начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Facebook

Dранці 22 лютого російські війська завдали удару по селищу Львове в Бериславському районі Херсонської області. Внаслідок атаки загинув чоловік, який перебував на своєму подвір’ї.

“Російські війська вбили чоловіка у селі Львове Бериславського району. Окупанти обстріляли населений пункт зранку. Один з “прильотів” – по житловому будинку”, – поінформував Прокудін.

За його словами, місцевий мешканець, який перебував на подвір’ї, зазнав травм, що призвели до смерті. Загиблому було 59 років.

20 травня лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко передав велику партію необхідної на фронті техніки до підрозділів протиповітряної оборони, радіотехнічної розвідки і тактичної авіації.

Парламент Грузії 14 квітня прийняв законопроєкт під назвою “Про прозорість фінансування зовнішнього впливу”. Цей крок…

Федеральний уряд Австрії на Раді міністрів 21 травня оголосить про виплату допомоги у розмірі п’яти мільйонів євро Фонду підтримки енергетики України.

Надвечір 20 травня на території РФ зафіксували зліт одразу шести російських МіГ-31К, що є носіями ракет “Кинджал”. Наразі Україною шириться повітряна тривога.

Кабінет Міністрів затвердив Порядок проведення призову громадян на військову службу. Починаючи з 18 липня, повістки до ТЦК матимуть змогу надсилати поштою.