У Колумбії розбився гелікоптер, загинули четверо поліціянтів

Джерело: Xinhua

На північному заході Колумбії впав гелікоптер, унаслідок чого загинули четверо поліціянтів. Інцидент стався у четвер, 22 лютого.

За даними видання, аварія гелікоптера сталася над містом Караманта, департамент Антьокія, що на північному заході Колумбії.

Гелікоптер прямував за маршрутом Кавказ-Медельїн-Тулуа на момент, коли зник із радарів, заявив глава Національної поліції генерал Вільям Рене Саламанка на пресконференції із міністром оборони Іваном Веласкесом.

За словами очільника оборонного відомства, нині влада Колумбії розслідує точні причини падіння повітряного судна.

Своєю чергою, президент країни Густаво Петро відреагував на загибель чотирьох правоохоронців у соціальних мережах.

“Мої щирі співчуття родинам цих людей, які працювали, щоб зробити цю країну кращою”, – написав він.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.