Зірка «Сам удома» Девін Ретрей уникнув тюремного покарання за домашнє насилля

Джерело: Daily Mail

Американський актор Девін Ретрей, відомий за роллю старшого брата База в фільмі “Сам удома”, визнав себе винним у скоєнні домашнього насилля і уникнув тюремного покарання.

Як розповіли у виданні, нещодавно в Оклахомі завершився судовий процес над актором, який розпочався у 2021 році. Тоді його дівчина написала заяву до правоохоронних органів зі скаргою, що Девін у нетверезому стані її штовхав, бив кулаками та намагався задушити.

“Жертві було важко дихати, коли її душили, і коли рука обвинуваченого затуляла їй рота. А Девін говорив в той момент: “Ось як ти помреш”, – зазначено у свідченнях.

Тоді актора заарештували, а згодом відпустили на волю після виплати застави у 25 тисяч доларів. Після інциденту пара завершила свої стосунки.

Минулого тижня чоловік визнав себе винним за двома пунктами звинувачення і у такий спосіб уникнув ув’язнення. Його засуджено до трьох років умовно. Суддя зобов’язав Девіна пройти спеціальну програму та зробити обстеження на вживання наркотиків і алкоголю. Актор також має сплатити судові витрати жертви та більше ніколи не наближатися до неї.

Згідно з результатами опитування Bloomberg News/Morning Consult, чинний президент США Джо Байден відстає від свого конкурента Дональда Трампа лише на 2% у ключових штатах.

6 липня президент Володимир Зеленський анонсував розробку нової стратегії України на морі. Найближчим часом документ має затвердити РНБО.

Віктор Медведчук та Оксана Марченко є наближеними до керівництва російської федерації, перебувають в особистих дружніх зв’язках з главою РФ Володимиром Путіним.

У Центрі національного спротиву поінформували, що представники РПЦ на тимчасово окупованих територіях посилюють зусилля у межах кампанії з агітування українських дітей до армії РФ.

У Департаменті освіти Житомира поінформували, що учениця житомирського ліцею №23 Софія Тарнавська склала національний мультипредметний тест без жодної помилки та отримала максимальні 800 балів за чотири тести.