Минулої доби армія РФ обстріляла населені пункти Херсонщини: є загиблі та поранені

Джерело: Херсонська ОДА

Минулої доби, 27 лютого, російські війська обстріляли населені пункти Херсонської області, внаслідок чого загинула одна людина та ще двоє дістали поранення.

Ворог обстрілював Червоний Маяк, Осокорівку, Львове, Дудчани, Берислав, Саблуківку, Качкарівку, Токарівку, Іванівку, Михайлівку, Тягинку, Янтарне, Понятівку, Садове, Гаврилівку, Велетенське, Станіслав, Ромашкове, Придніпровське, Антонівку, Зеленівку та місто Херсон.

Через російські обстріли житлових кварталів пошкоджено 12 багатоповерхівок та 15 приватних будинків.

У Херсоні зафіксовані влучання у вантажне судно, пошкоджено автомобілі. Також внаслідок обстрілів у населених пунктах пошкоджені ферма та елеватор.

Армія РФ знову обстріляла Херсонщину з авіації й випустила керовану авіабомбу поблизу селища Зеленівка.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.