Під час церемонії «Оскара» Раян Ґослінг виконає пісню I’m Just Ken з фільму «Барбі»

Джерело: Variety

Канадський актор Раян Ґослінг, який отримав номінацію на “Оскар-2024” за роль Кена у фільмі “Барбі”, планує виконати пісню, яку також номіновано у категорії “Найкраща оригінальна пісня”, під час церемонії.

Після численних поголосів та розмов стало відомо, що Раян Гослінг підтвердив свою участь у виконанні композиції “I’m Just Ken” на “Оскар-2024”. Ця новина надійшла після того, як протягом місяця було багато чуток про його можливу участь.

За джерелами, актор виступить із номінованою на премію піснею з фільму “Барбі” під час 96-ї щорічної церемонії, яка відбудеться 10 березня.

Після того, як стало відомо у січні про номінацію пісні “I’m Just Ken” на “Оскар-2024”, були розмови про те, чи згодиться Ґослінг виступити на церемонії. У лютому він заявив, що не отримав запрошення від Академії.

Марк Ронсон, один з авторів пісні, висловив сподівання, що Ґослінг все-таки виступить на “Оскарі”.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.