Адель скасувала тур через проблеми зі здоров’ям

Джерело: Адель/Instagram

Британська співачка Адель скасувала тур через проблеми з голосовими зв’язками і диханням.

Виконавиця зауважила, що цього разу вона серйозно поставиться до лікування і виконуватиме всі рекомендації лікаря, щоб незабаром повернутися на сцену.

“На жаль, я повинна взяти паузу і зупинити своє перебування у Вегасі. Я хворіла наприкінці останнього етапу і протягом усієї перерви. Я не встигла повністю відновити здоров’я до початку концертів, а тепер я знову захворіла, і, на жаль, це позначилося на моєму голосі. Тож, за вказівкою лікарів, у мене немає іншого вибору, окрім як відпочити”, – пояснила вона.

При цьому артистка не зазначила, скільки часу їй знадобиться для відновлення.

Серіал “Добрі передвісники”, заснований на книзі Ніла Ґеймана і Террі Пратчетта, завершиться одним 90-хвилинним епізодом замість повного третього сезону через звинувачення проти одного з авторів. 

В ліцеї “Престиж” міста Києва вшанували пам’ять своєї учениці Марії Троянівської, яка загинула внаслідок російської атаки по столиці.

В суботу, 26 жовтня, у вечірньому зверненні Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія далі налаштована на агресію й залучає до війни Північну Корею.

За даними американського космічного агентства, астронавт NASA, який повернувся з Міжнародної космічної станції, був госпіталізований через невстановлене захворювання.

В Дніпрі завершено пошуково-рятувальну операцію після ракетного удару по місту 25 жовтня.