Внаслідок удару російського дрона по багатоповерхівці в Одесі загинула 8-річна дитина

Джерело: Олег Кіпер/Telegram

Ввечері 3 березня голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив про знайдене тіло ще однієї дитини внаслідок удару російського дрона по багатоповерхівці.

Ще одна загибла дитина – дівчинка Злата. Їй було 8 років. Рятувальники зараз деблокують їх з братиком Сергієм тіла.
Невимовне жахливе горе для Одещини та всієї України, — наголосив Кіпер.

Раніше під завалами знайшли загиблого 10-річного хлопчика.

Тільки що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років…Щирі співчуття рідним та близьким.

Так, нині кількість загиблих внаслідок удару російського дрона по житловому будинку в Одесі зросла до 12 осіб.

У Головному управлінні ДСНС в Одеській області опублікували світлини знайдених тіл дітей, зазначивши, що нині тривають роботи по вилученню дівчинки.

Що відомо?

Уночі 2 березня війська РФ атакували Одесу ударними безпілотниками, поціливши у 9-поверхівку. Як наслідок – один під’їзд багатоповерхівки повністю зруйновано. Під завалами опинились люди.

Рятувальна операція на місці влучання триває вже понад добу. За цей час рятувальники виявили тіло 10 загиблих, серед яких троє дітей – 3-річний Марк, 4-місячний Тимофій та 7-місячна Єлизавета.

Ще 8 осіб, серед яких дитина, зазнали поранень.

Сьогодні в Одесі та області оголошено траур за загиблими.

Раніше інформували, що попередньо під завалами ще можуть перебувати 4 особи.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.