Ріанна дала перший за 8 років концерт на передвесільній вечірці в Індії

Джерело: Hypebeast та CNN

Співачка Ріанна дала перший за 8 років концерт, виступаючи на передвесільній вечірці сина найбагатшої людини Індії. На вечірці також були присутні Марк Цукерберг, Білл Гейтс, Іванка Трамп та інші знамениті особи.

Ріанна прилетіла до Індії, аби виступити на вечірці перед весіллям Радхіки Мерчант та Ананта Амбані, який є сином мультимільярдерів Мукеша та Ніти Амбані.

Загалом Ріанна виконала 19 пісень, зокрема “Umbrella”, “Diamonds”, “We Found Love” та інші.

“Я люблю Індію. Шоу було найкращим. Я не робила справжнього шоу 8 років”, – сказала виконавиця.

Святкування перед весіллям тривало кілька днів – з 1 по 3 березня. На нього було запрошено майже 1200 гостей, серед яких Білл Гейтс, Марк Цукерберг, Іванка Трамп та інші.

Окрім Ріанни, перед гостями також виступив фокусник Девід Блейн.

Ананта Амбані є молодшим сином найбагатшої людини Азії Мукеша Амбані, чий статок оцінюється в 117 мільярдів доларів, за даними Forbes.

28-річний наречений працює директором енергетичного бізнесу, яким керує Reliance, індійський конгломерат, заснований його дідом.

Попри те, що офіційно одружитись Амбані та його 29-річна наречена Радхіка Мерчант повинні лише у липні, на розкішне передвесільне гуляння не пошкодували коштів.

За даними Reuters, гостям було подано 500 страв, створених приблизно 100 шеф-кухарями, які бачили копію планового документа, наданого запрошеним.

Також гостям надали чартерні літаки з Нью-Делі та Мумбая, а також послуги перукарів, візажистів і майстрів одягу.

  • Американська співачка Ріанна та репер ASAP Rocky через місяць після народження своєї другої дитини оприлюднили ім’я: Райот Роуз Майєрс (Riot Rose Mayers).

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.