Фермери з Польщі оголосили про продовження блокування кордону до 30 квітня

Джерело: документ від протестувальників

Щонайменше до 30 квітня триватиме блокування кордону з Україною, заявили польські фермери. До цього вони стверджували, що акції протесту триватимуть до 10 березня.

Згідно з документом, акція протесту запланована на 10 березня о 14:30 і триватиме до 14:30 30 квітня.

“Збори відбудуться на перетині національної дороги № 17 і провінційної дороги № 867 перед прикордонним переходом у Гребенні. Очікується, що в зборах візьмуть участь 100 осіб”, — ідеться в повідомленні.

Згідно з документом, йдеться про протести на контрольно-прикордонному пункті “Гребенне – Рава Руська”.

“Мета громадських зборів – ліквідація “Зеленої угоди”, що обмежує надходження агропродовольчої продукції з-поза меж Європейського союзу, зокрема з України”, — йдеться в повідомленні.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.