Зірка серіалу «Секс і місто» Синтія Ніксон показалася в сережках від українського бренду

Джерело: Синтія Ніксон/Instagram

Американська акторка Синтія Ніксон, відома роллю в серіалі “Секс і місто”, з’явилася на публіці в сережках від українського бренду BEVZA.

Зокрема вона доповнила свій образ, який складався з бежевої сорочки та штанів, прикрасами від BEVZA та поділилася відповідним відео на особистій сторінці в соцмережі.

Скриншот

Як виявилося, акторка обрала цей образ на інтерв’ю для ранкового шоу телеканалу CBS, де розповідала про свою нову роль у виставі.

Скриншот

Довідка. Синтія Ніксон ‒ американська акторка, політикиня та театральна режисерка. Лауреатка низки престижних кінопремій, зокрема двох премій “Еммі” та Гільдії кіноакторів США, а також премії “Тоні”, “Греммі” та “Золотий глобус”.

Командувач ВМС України Олексій Неїжпапа розповів про плани російських військ стосовно Одещини на початку повномасштабної війни. Ворог мав намір захопити регіон у кільце і зайти в Одесу з півночі, після чого планувалася висадка морського десанту.

Японія спільно з Камбоджею проводитимуть роботи з розмінування української території, заявила глава МЗС Японії Йоко Камікава під час візиту до Пномпеня.

6 липня командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, у межах винятку, повідомив, що російські війська під час удару по аеродрому в Дніпропетровській області та атаки по Одещині, насправді знищили макети техніки.

Згідно з результатами опитування Bloomberg News/Morning Consult, чинний президент США Джо Байден відстає від свого конкурента Дональда Трампа лише на 2% у ключових штатах.

6 липня президент Володимир Зеленський анонсував розробку нової стратегії України на морі. Найближчим часом документ має затвердити РНБО.