У Херсоні планують завершити опалювальний сезон через два тижні

Джерело: Telegram начальника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка

У зв’язку з потеплінням у Херсоні планують завершити опалювальний сезон після 20 березня. Таке рішення прийнято з метою заощадження коштів містян.

Згідно з прогнозами метеослужб, наприкінці березня у Херсоні очікується плюсова температура без значних коливань між денною і нічною. Тому після 20 березня МВА Херсона планує завершити поточний опалювальний сезон.

За словами Мрочка, працівники теплогенеруючих підприємств безперервно розпочнуть підготовку до наступного опалювального сезону.

Одночасно у місті проводиться робота щодо модернізації системи теплопостачання, включаючи перехід на локальні модульні котельні для груп багатоповерхівок або встановлення поквартирного автономного опалення.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.