За добу армія РФ здійснила 16 обстрілів населених пунктів Донеччини: троє поранених

Джерело: голова Донецької ОДА Вадим Філашкін

Станом на ранок 12 березня, всього за добу ворог 16 разів обстріляв населені пункти Донецької області.

Волноваський район: у Новоукраїнці Вугледарської громади міста пошкоджено будинок.

Покровський район: Селидове зазнало ракетного удару — поранено дві людини, пошкоджено 18 приватних будинків, 14 багатоповерхівок і дві адмінбудівлі. Ще два будинки у місті зруйновані повністю. У Гострому Курахівської громади пошкоджено три будинки.

Краматорський район: під вогнем околиці Костянтинівської і Лиманської громад — без жертв і руйнувань.

Бахмутський район: у Торецьку поранено людину, пошкоджено 16 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені два приватні будинки. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка, у Званівській — Переїзне і Верхньокам’янське.

З лінії фронту евакуйовано 612 осіб, у тому числі 136 дітей.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.