У Бєлгородській області РФ заявили про обстріл: є загиблий та поранені

Джерело: губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков

Влада Бєлгородської області повідомила, що вранці 14 березня на регіон було здійснено атаку.

За повідомленням, російська ППО збила 8 повітряних цілей на підльоті до Бєлгорода. Проте є і влучання.

Зокрема повідомляється про приліт снаряда в легковий автомобіль, унаслідок чого загинув водій авто.

Окрім цього, ще 6 осіб постраждали: у них осколкові поранення, в однієї жінки також закритий перелом плеча. Двоє постраждалих у важкому стані.

Також у Бєлгороді пошкоджено 114 приватних будинків та дві квартири у багатоповерхівках. Також пошкоджень зазнала будівля охорони здоров’я та два об’єкти інфраструктури – готель і фітнес-зал. Пошкоджено також 53 легкові авто.

У Бєлгородському районі також пошкоджено кілька будинків та автомобілі.

Додамо, що напередодні російські добровольці повідомили, що завдаватимуть ударів по позиціях російських військових у Курську та Бєлгороді. У зв’язку із цим цивільних закликають евакуюватись до безпечних місць.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Національній академії наук Білорусі вирішили скласти списки співробітників, котрим дозволять користуватися Інтернетом на робочому місці. Про це із посиланням на відповідний документ повідомив білоруський учений-хімік Сергій Бесараб.