«Укрпошта» домовилася про співпрацю з найбільшим логістичним концерном DHL Global Match 

Джерело: “Укрпошта” у Facebook

АТ “Укрпошта” уклала угоду про співпрацю з компанією DHL Global Match із Великої Британії – найбільшим у світі поштовим та логістичним концерном. Їхнє партнерство реалізовуватиметься в галузі транспортних послуг та перевезення поштових відправлень.

На сьогодні співпраця розширюється на США, Канаду та Австралію, а в майбутньому планується розгляд співпраці з країнами Азії, тому це – лише початок.

“Партнерство з DHL Global Match – це частина стратегії компанії з розширення експортних маршрутів”, – заявив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

DHL Global Match є глобальною компанією, яка має власний флот літаків DHL Aviation і користується послугами партнерських авіаліній для виконання замовлень.

“Ми вже місяць пілотуємо цю програму, і клієнти вже помічають різницю. І що цікаво – посилки летять швидко, а тарифи залишаються на місці”, – додав Смілянський.

Він також зазначив, що Укрпошта забезпечує доставку посилок до 660 000 відділень по всьому світу.

Польща сподівається залучити прикордонників і поліцію з Фінляндії, Німеччини та Греції для допомоги у патрулюванні кордону з Білоруссю, заявив 4 липня високопосадовець на тлі зростаючого занепокоєння щодо міграційного тиску.

Прем’єр-міністр Угорщини прагне стати посередником у мирних переговорах після того, як виступив проти підтримки Заходом України під час повномасштабного вторгнення Росії.

4 липня Міністерство оборони США оголосило, що вперше розгорне 48 винищувачів-невидимок F-35A на авіабазі Місава в північно-східній префектурі Японії Аоморі, плануючи зміцнити регіональне стримування зі своїм ключовим союзником.

Більш як третина громадян РФ виправдовує гіпотетичне застосування ядерної зброї у війні проти України.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 4 липня. З початку доби відбулося 130 бойових зіткнень.