Uklon припиняє працювати вночі під час комендантської години — компанія

Джерело: гендиректор компанії Сергій Гришков у Facebook

Гендиректор компанії Uklon Сергій Гришков оголосив, що їхній онлайн-сервіс виклику автомобілів припиняє свою роботу під час комендантської години вночі. Рішення починає діяти відсьогодні відповідно до вимог Патрульної поліції.

У повідомленні, опублікованому на Facebook, він пояснив, що звернення від правоохоронних органів компанія отримала 7 березня 2024 року. Uklon врахував цей запит, внісши технічні зміни до свого сервісу.

Гришков додав, що раніше водії Uklon самостійно вирішували, чи працювати вночі під час комендантської години, але тепер платформа автоматично обмежуватиме їхню роботу в цей період. У коментарях він підтвердив, що Uklon – єдиний сервіс, який працював цілодобово, зокрема послугами користувалися люди, в яких траплялись екстрені випадки.

«Для нас немає заробітку в комендантську годину, це менше ніж 2% замовлень від добової кількості, але ми є єдиною альтернативою для людей у разі термінової ситуації», – повідомляв керівник.

Скриншот Facebook

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 2 липня. З початку доби відбулося 136 бойових зіткнень.

Український прикордонник Вʼячеслав розповів про півтора року катувань, розстрілів та нелюдських умов утримання у російському полоні.

2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у Києві зустрівся з президентом Володимиром Зеленським у Києві. У цей час міністр закордонних справ Петер Сіярто провів телефонну розмову з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. 

Заступниця міністра юстиції Олена Висоцька поінформувала, що нині в Україні вже понад три тисячі ув’язнених умовно-достроково звільнені в обмін на мобілізацію до лаз Збройних сил. За оцінками Міністерства юстиції, близько 27 000 ув’язнених потенційно можуть мати право на участь у новій програмі.

Український музикант-мультиінструменталіст, більш відомий сопілкар гурту Kazkа, Дмитро Мазуряк поповнив лави Збройних сил України.