Під час поїздки до Одеси Порошенко передав підрозділам вантажівки та гідрокостюми

Джерело: пресслужба “Європейська Солідарність”

Лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко під час поїздки в Одесу передав пʼять вантажівок DAF та гідрокостюми підрозділам, які прикривають узбережжя Одеської області. 

Фото: “ЄС”

“Ми сьогодні в Одесі, де нелюди вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру. Сьогодні вибухи пролунали в багатьох селах та областях. Але знаю, що для українців це – додаткова мотивація нищити ворога та допомагати в цій роботі Збройним Силам”, – зазначив Порошенко.

Він зазначив, що передає підрозділам Військово-морських сил та Сухопутних військ ЗСУ дві вантажівки DAF YA та три DAF Leyland, щоб “перевозити найнеобхідніше”.

“Також закриваємо запит цілого взводу і передаємо 30 гідрокостюмів для виконання завдань у холодній воді. Вони не тільки зберігають тепло, а й енергію, яка їм дуже необхідна під час виконання бойових завдань”, – наголосив Порошенко. 

Фото: “ЄС”

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.