На лівобережжі Херсонщини оборонці знищили два польові пункти боєпостачання росіян

Джерело: ОК “Південь”

Станом на 17 березня Сили оборони надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах, знищуючи особовий склад російської армії та техніку противника.

Зокрема протягом доби отримали підтвердження, що у ворога стало менше на:

  • 142 росіяни;
  • 1 зенітно-ракетний комплекс “Тор-М2”;
  • 6 гармат, зокрема “Мста-Б”;
  • 2 міномети;
  • 1 човен;
  • 4 переносних комплекси радіоелектронної боротьби;
  • 24 одиниці автобронетехніки.

Окрім того, українські захисники знищили два польові пункти боєпостачання російської армії.

В Україні триває 753-тя доба від початку повномасштабного російського вторгнення. За цей час, станом на 16 березня, ЗСУ вбили та поранили понад 430 тисяч військових РФ.

Також протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по пункту управління, 2 районах зосередження особового складу та 1 засобу протиповітряної оборони противника.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.