У Київській області внаслідок атаки кількість постраждалих зросла до чотирьох людей

Джерело: начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко у Facebook

Під час ракетної атаки у Київській області 4 особи зазнали поранень внаслідок падіння уламків. Одна з постраждалих була шпиталізована.

Фото: КМВА

Згідно з повідомленням Кравченка, станом на 9:30 ранку поранення варіюються: різані рани кінцівок, садна, травми обличчя та ока. Усім потерпілим надається медична допомога.

Оперативні групи зафіксували руйнування та пожежі в 4 районах області. Ідеться про пошкодження в 6 населених пунктах різного ступеня тяжкості.

Фото: КМВА

Зазначено, що в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не було прямих влучань. Нині відомо про пошкодження понад 40 приватних будинків, 2 багатоповерхівок та 12 автомобілів. У приватних будинках пошкодження варіюються від вибитих шибок до повного руйнування, у багатоповерхівках пошкоджені вікна, балкони та двері.

Фото: КМВА

Також були пошкоджені лінії електропередач в одному з населених пунктів, проте до обіду планується відновлення енергопостачання.

Зазначено, що інформація є попередньою, більш детальну інформацію обіцяють надати пізніше. Усі служби працюють на місці події, рятувальники надають допомогу постраждалим.

Фото: КМВА

Фото: КМВА

Фото: КМВА

  • Додамо, що вранці 21 березня війська РФ атакували Київ ракетами. Після складних маневрів в суміжних областях, ракети заходили на столицю одночасно з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено близько тридцяти ракет, зокрема і балістичних.
  • Кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки по столиці збільшилася до 13, серед них одна дитина.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.